What else?

Wij zijn gevestigd in het midden van het land.  En hebben meer dan 30 jaar ervaring in het verstrekken van promotionele kleding en producten aan diverse instellingen, bedrijven, scholen, stichtingen, winkelketens en verenigingen.  Zowel gedrukt, ongedrukte als geborduurd.

T-shirts - polo shirts - truien - blouses - fleeces & hoodies - jassen - werkkleding
Veiligheidskleding & schoenen - kostuums - zonnebrillen - caps - hoeden - keycords
Tassen rugzak - sport tassen - pennen - waterflessen - deurmatten
Zadel covers - mokken - vlaggen - blocnotes - rolmaatjes - aanstekers - candy... en nog veel meer.

Als u vragen heeft of wilt u advies,  dan kunt u ons bellen op telefoon nummer 030-2888172
Wij zijn alleen open op afspraak. Onze showroom op de Ceylon Avenue 9a, (meubels boulevard, kanaleneiland Utrecht, Zuid, afslag 17 van A12).

Neem een kijkje op onze website: www.bedruktedingen.nl

Bedruktedingen.nl

Bij ons kunt u terecht voor alles wat bedrukt kan worden: T-shirts, veiligheidsvestjes, keycords, pennen, tassen, rugzakken, zadelhoesjes, sleutelhangers, stickers, vlaggen, notitieblokjes, bidons, usb-sticks ..... en nog veel meer.

Luizenzak en luizentas
Op zoek naar de beste kwaliteit luizentas? Onze eigen onverwoestbare en stevige luizentas is verkrijgbaar, zowel per stuk als grotere aantallen, in heel veel leuke kleurtjes & dessins. Bedrukt of onbedrukt.

Tenerife Zuid
Op zoek naar een mooi appartement in de zon? In het zuiden van Tenerife verhuren wij diverse appartementen voor zowel korte als langere periode. Kijk op de site voor een impressie en mogelijkheden.

Chinchilla Sportswear

Ceylonlaan 9a     3526 AC  Utrecht
030 2888172    ski@helmhoes.nl